Säljare privatmarknad

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. Vi söker nu en Säljare mot privatmarknaden. Vi vill ha dig som brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna för kunden, för oss och för miljön. Nu har du chansen att få växa tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher! För mer information om företaget se: www.kopernicus.se

Är du vår nästa säljare?

Du blir en viktig del i vårt säljteam. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva och ansvara för försäljning och skapa långsiktiga relationer med våra privatkunder. Med utgångspunkt från huvudkontoret i Halmstad driver du självständigt dina kundprojekt från första besök till driftsättning.

Vem är du?

Som person är du den som vågar ta första steget och skapa förändring. Du ser ditt arbete och samarbetet med dina kollegor som en möjlighet att göra just det, såväl som en chans att lämna ett positivt avtryck på din omgivning. Du brinner för försäljning och att skapa positiva kundrelationer.

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av relationsskapande försäljning
  • Ett intresse för teknik, bygg och solenergi
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort

Information om tjänsten:

Söker du en intressant tillsvidareanställning i en framtidsbransch? Arbetet utgår från kontoret i Halmstad med Halland som arbetsområde. Vi kan erbjuda dig en nyckelposition i ett stabilt, trivsamt företag med stark tillväxt. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!

Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701-460390 eller Andreas Nilsson 0701-460391.