Säljare Schenker

DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahn AG:s transport- och logistikdivision. För mer information gå in på  www.dbschenker.com/se

Rekryteringen Avslutad

Vill du representera DB Schenker med marknadens bredaste utbud av transportjänster?

Till distrikt Halmstad söker vi nu en erfaren säljare till vår försäljningsavdelning

För Dig som har ett genuint intresse av försäljning med långsiktiga kundrelationer erbjuder vi ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i en expansiv bransch. Tillsammans med Dina kollegor har Du säljansvaret för våra kunder inom distrikt Halmstad.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara affärsansvarig för ett antal medelstora och större företagskunder inom distriktet, både befintliga och nya. Du driver också utvecklingen av dina egna kunder i ett antal kundteam som antingen finns etablerade eller bildas av dig.

I rollen som transportsäljare så skall du på ett strukturerat sätt upprätta planer på både lång och kort sikt för dina kunder för att nå såväl kortsiktiga som långsiktiga mål. Till din hjälp finns väl utvecklade affärs- och säljstödssystem som kräver en hög datavana för att förstå transportberäkningar och ekonomiska utfall.

Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete med tydliga mål och krav.

Du rapporterar direkt till distriktets försäljningschef.

Din profil

Vi söker dig som har en mycket god affärsmässig och social kompetens för att presentera Schenkers tjänster och kunna föra diskussioner med beslutsfattande personer på hög nivå. Du har en stark egen drivkraft och god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har en hög förståelse för ekonomiska samband och förstå hur logistikkostnaderna påverkar resultatet för våra kunders företag. Du skall behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har en mycket god datavana och behärskar Office-programmen samt förmåga att snabbt lära dig andra beräkningsprogram som finns inom Schenker. Om du har erfarenhet av landbaserade transporter och/eller utbildning inom logistik så är detta meriterande, dock ej ett krav då vi värdesätter dina personliga egenskaper/erfarenheter.

Kontakt & ansökan

Låter det intressant? Skicka din ansökan märkt ”säljare Schenker” till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på tel. 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.