Säljare Självbetjäningslösningar

Vill du följa med Gordion AB inom en kraftigt växande framtidsbransch? Gordion som Sveriges största aktör erbjuder innovativa lösningar för självbetjäning. Vi har revolutionerat biluthyrningen med helautomatiska lösningar för bland annat Hertz, vi erbjuder såväl presentkort till Sveriges köpcentra som biljettautomater och incheckningslösningar. För mer information se www.gordion.se

Rekryteringen avslutad

Till Halmstad söker vi nu en säljare självbetjäningslösningar

Målet med tjänsten är att långsiktigt utveckla befintliga och skapa nya kundrelationer inom segmentet självbetjäningskiosker för försäljning av presentkort primärt i Sverige och Skandinavien och därefter flera länder i Europa. Presentkort är en kraftigt växande framtidsmarknad där Gordion har en dominerande marknadsandel. Produkterna ligger i framkant när det gäller att möta framtida konsumtionsmönster och har ett högt teknikinnehåll. Kunden är till övervägande del köpcentra där organisationen och ägarstruktur kan variera.

Det blir din uppgift att självständigt identifiera och bearbeta nya affärsmöjligheter. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och har eget budgetansvar och rapporterar till försäljningschefen. Tjänsten innebär cirka 60 resdagar per år.

Troligtvis arbetar du med relationsskapande teknisk försäljning idag och har sammanlagt ett antal års erfarenhet med goda resultat. Du är en van förhandlare, har teknisk utbildningsbakgrund och har uthålligheten hantera långa försäljningscykler. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska, ytterligare språk är meriterande. God datorvana och körkort är ett krav.

Som person är du affärsmässig och har ett stort intresse för teknik. För dig är det viktigt vad du säljer och du tänker långsiktigt när det gäller kundrelationer. För att lyckas krävs kreativitet, förmågan att se nya affärsmöjligheter och drivkraft att arbetar självständigt mot mål. Du sporras av det egna ansvaret, trivs på ett innovativt företag med korta beslutsvägar och har förmågan att komma till avslut.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning med innovativa produkter i internationell miljö. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31/5. Ansökan skickar du till info@enoem.se märkt ”Säljare Gordion”. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.