Säljare till Contra

 

NIBE AB är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljarder kr och drygt 1 100 anställda i Markaryd. Produktsortimentet består, förutom av Conturas braskaminer, huvudsakligen av värmepumpar, pannor och varmvattenberedare. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig på 20 miljarder kr i omsättning med cirka 15 000 anställda i Europa, Nordamerika, Asien och Australien.

Contura som har huvudkontor i Markaryd ingår i det framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter cirka 2,3 miljarder kr. Produktsortimentet består av braskaminer, insatser och kassetter med tillhörande skorstenssystem. NIBE Stoves är marknadsledande i de nordiska länderna och har en starkt växande exportförsäljning. För mer information om NIBE koncernen se: www.contura.se och www.nibe.se

Nu söker vi en Säljare till Contura i Södra Götaland

Är du intresserad av att representera ett välkänt och högkvalitativt varumärke i en framtidsbransch? Vi kan erbjuda en självständig roll med stor frihet. Med tillgång till ett marknadsledande sortiment ochgod backup när det gäller t.ex. marknadskommunikation, kundsupport och serviceärenden deltar du aktivt i ett professionellt team med utmanande målsättningar och fullt fokus på försäljning.

Vi söker nu en säljare för bearbetning och vidareutveckling av Conturas återförsäljare. Kunderna består primärt av specialbutiker och byggvaruhus som du utvecklar långsiktigt genom exempelvis planering och uppföljning av lokala kundaktiviteter, kampanjer samt införsäljning av nyheter.

Ditt distrikt omfattar Skåne, Blekinge, Halland och delar av Småland med utgångspunkt från hemkontor. Tjänsten innebär 3–4 resdagar i veckan och cirka 20 övernattningar årligen.

Du är en entusiastisk säljare och marknadsförare med erfarenhet och resvana från liknande jobb. Det innebär att du är självgående och van vid ”frihet under ansvar”. Som person har du en hög engagemangsnivå, gillar högt tempo och att överträffa förväntningar både vad gäller resultat samt nöjda kunder.

Hos oss hyllas engagemang, passion, hög produktivitet, laganda och möjlighet att växa med arbetsuppgifterna inför nya utmaningar. Det finns en aktiv fritidsverksamhet som t ex fiskeresor, personalfester, bowlingturneringar, pub och den egna hallen ”NIBE Fritidscenter” som erbjuder innebandy, badminton eller tennis, gå på Friskis & Svettis och styrketräning.

Är du intresserad ser vi fram emot din ansökan senast den 27/12. Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

 

Ansök nu