Säljledare

Tata Steel ingår i Tata Group, en global företagsgrupp med 580 000 anställda och verksamheter i mer än 100 länder på alla världsdelar. Tata Group är aktivt i 7 av de största industrisektorerna – råvaror, teknik, IT, energi, konsult tjänster, konsumentprodukter och kemikalier. Ståldivisionen är världens 12:e största stålbolag. Tata Steel produkter och kunnande bidrar aktivt till en hållbar utveckling. Tata Steel gör nu en storsatsning mot den nordiska marknaden genom förvärv i Sverige, Norge och Finland. Expansionen syftar till att kunna erbjuda nordisk industri en ännu bättre service och fler innovativa stålprodukter. Norsk Stål Tynnplater AS etablerades 1971 och har idag 48 anställda. Företaget är idag en av de ledande Stålservicecenterna i Skandinavien med en produktion på 80 000 ton per år. Tjänsten är placerad i Fredrikstad. För mer information se: www.tatasteel.com.

Tata Steel söker Säljledare till Norsk Stål Tynnplater AS, Norge

Är du en stjärna inom försäljning?

Vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning, förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter. Du har en stark önskan att ta nästa steg uppåt och har bevisat din förmåga inom försäljning i tidigare tjänster. Det är tydligt att du är en person som är fast besluten att nå längre än de flesta andra.

Affärsmässighet, resultat- och kundfokus är kännetecknande för dig tillsammans med struktur och analysförmåga. Ditt sätt att samarbeta med dina två medarbetare präglas av målinriktning och ett motiverande engagemang. Du har ett starkt intresse för teknik och affärer. Goda kunskaper i norska och engelska är ett krav.

Du arbetar självständigt och rapporterar till Commercial Manager Scandinavia. I rollen kommer du till stor del kunna påverka utvecklingen av nya och befintliga kundrelationer på den norska marknaden. För rätt person finns det alltid stora utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan märkt ” Säljledare, Fredrikstad” senast den 11/10-15. Ansökan skickar du till info@enoem.se