Säljsupport Skandinavien

 

RAM Nordic AB och Venatio AB ingår i samma företagsgrupp och är exklusiva distributörer i Skandinavien för innovativa produkter som möter extrema krav på användarvänlighet och tillförlitlighet. RAM Mounts erbjuder marknadens bredaste sortiment av montagelösningar för bl.a. kommunikations- och navigationsutrustning. Venatio AB erbjuder produkter inom optik, sikten och portabel vattenrening. För mer information se: www.ram-mount.se och www.venatio.se

Vi växer och behöver förstärka vår Säljsupport i Skandinavien

Trivs du med en utåtriktad roll, varierande arbetsuppgifter och internationella kontakter? Vi kan erbjuda ett ypperligt tillfälle till en utmanande roll i ett dynamiskt och växande företag. Du kommer komma i kontakt med innovativa produkter som ligger i framkant inom respektive områden samt en spännande kundbas med varierande behov.

Din huvuduppgift kommer att vara att arbeta med säljsupport inom de båda företagen. Du hanterar inkommande samtal från kunder och återförsäljare. Du svarar på produktfrågor och vägleder kunden till rätt lösning. Marknadsföring såsom framtagning av säljmaterial, planering och genomförande av mässor samt kundaktiviteter utgör återkommande inslag. En viktig del av tjänsten är även att stödja säljarna i deras vardag. I det varierade arbetsinnehållet ingår även administrativa arbetsuppgifter såsom inköp mot amerikanska leverantörer, orderhantering och fakturering.

Vi tror du har erfarenhet av en utåtriktad tjänst sedan tidigare, kanske inom marknad eller försäljning. Vi värdesätter ett tekniskt intresse, nyfikenhet och samarbetsvilja. Du har lägst gymnasiekompetens och goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper även i finska, norska eller danska är en fördel.

Som person trivs du i en kommunikativ och samordnande roll. Du arbetar strukturerat och målmedvetet men samtidigt flexibelt. Då företagen växer finns det på sikt goda möjligheter att inom försäljning påverka din egen utvecklingsinriktning, inte minst med möjlighet till mer aktiv kundbearbetning såsom kundbesök.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot din ansökan snarast. Tjänsten är placerad i Halmstad och vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu