Säljsupport

RAM Nordic erbjuder monteringslösningar för en stor mängd olika applikationer och branscher samt till industrikunder för montering av t.ex. laptops, kommunikations- och navigationsutrustning etc. Round-A-Mount Technologies patenterade kulledsbaserade modulsystem kan kombineras till skräddarsydda lösningar som möter extrema krav på användarvänlighet, tillförlitlighet och vibrationsdämpning. Ingen annan tillverkare erbjuder ett lika brett sortiment. RAM Nordic har ensamrätt på nordiska marknaden. Se mer: www.ram-mount.se

Venatio AB arbetar i hela Norden som representant och exklusiv distributör för producenter av innovativa produkter med högsta prestanda och tillförlitlighet. Venatio har också produktion av komponenter med självlysande GTLS, gaseous tritium light sources. Våra kunder är främst jakt- och sportskytte, samt polis och försvarsmakter i Norden. Produkterna återfinns främst inom område­na personlig utrustning, optik, optronik, sensorer, sikten och tillbehör. Venatio har ett mycket starkt bokslut 2012. För mer information om företaget se www.venatio.se

Rekryteringen Avslutad

 Till Halmstad söker vi nu en person till RAM Nordics Säljsupport

Du kommer arbeta som säljsupport mot de skandinaviska länderna för RAM Nordic samt för systerbolaget Venatio. Behärskar du finska är det en stor tillgång för företaget. Du tar emot inkommande samtal, svarar på produktfrågor och vägleder kunder så att de ska hitta rätt lösning, samtidigt stödjer du säljarna i deras försäljningsprocesser.  Marknadsföring, framtagning av säljmaterial, utformning av annonser och uppdatering av hemsidan ingår i tjänsten. Du är med i planering och genomförande av mässor.

Troligtvis har du gymnasiekompetens och goda kunskaper i engelska. Vi tror du har ett tekniskt intresse och erfarenhet från ett liknande arbete. Som person är du kommunikativ, hjälpsam och trivs med varierade arbetsuppgifter. Förmodligen har du viss säljerfarenhet. Du är ordningssam och är duktig på att uttrycka dig i skrift. Känner du igen dig kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete med många externa kontakter.

För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Skicka din ansökan märkt ”Innesäljare RAM Nordic” till info@enoem.se senast den 23/5-13.