SEO Specialist

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn, Oslo samt Kalmar. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en SEO specialist

Är du intresserad av en digital roll i ett expansivt företag? Vi kan erbjuda dig digital utmaning och utveckling i ett sammanhang som präglas av samarbete och många internationella kontaktytor.

Som SEO specialist på Gerdmans Group har du ett helhetsansvar för SEO och att den digitala marknadsföringen når önskad effekt. Du ansvarar även för SEO strategin och vårt arbete med konverteringsoptimering. Vi ser också att du kommer att sprida digital kunskap internt och är nyfiken på allt nytt som kommer i den digitala förändringen som sker inom marknadsföring.

På daglig basis analyserar du vår digitala position baserat på våra sökord och marknadsplats för en så relevant exponering som möjligt. I rollen kommer du ha en viktig roll inom Gerdmans fortsatta digitalisering och du rapporterar till Chef Digital.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av SEO och goda kunskaper i analysverktyg och plattformar inom digital marknadsföring. I rollen samarbetar du med ett internationellt marknadsföringsteam och dina kollegor internt. Rollen kräver goda kunskaper i engelska. Som person kombinerar du dina digitala kunskaper med en prestigelös och samarbetsinriktad framtoning.

Känner du igen dig i beskrivningen kan vi erbjuda dig en utvecklande roll i ett familjärt företag med stark marknadsposition samt tydliga ambitioner inom digitalisering och e-handel.

För mer information om tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten är placerad Markaryd men kan delvis utföras på distans.

Varmt välkommen med din ansökan!