Servicechef

Ända sedan 1952, då bolaget registrerades, har vi på MotorHalland sålt nya och begagnade bilar, utfört service och levererat tillbehör och reservdelar. Vi har hela tiden utvecklat verksamheten för att ge våra kunder möjlighet till ett enkelt, personligt och ekonomiskt hållbart bilägande. Vi gör allt för att tillgodose dina önskemål, så att du blir nöjd och känner dig väl omhändertagen. Vi utvecklar ständigt vår personal och jobbar kontinuerligt med att skapa en trygg, trivsam och öppen arbetsplats. Vår personal är vår viktigaste tillgång. För mer information om företaget se: www.motorhalland.se

Nu söker vi en Servicechef

Är du en kommunikativ lagledare som brinner för att skapa effektiva team och nöjda kunder? Vi kan erbjuda ett fantastiskt roligt jobb för en målmedveten person med ett starkt intresse för människor, service och teknik.

Ledarskap är den viktigaste delen av tjänsten där din förmåga att kommunicera, planera och engagera kommer att utmanas. För att lyckas krävs tydlighet, kundfokus och ett genuint intresse för att se andra växa. Förmågan att skapa förståelse och engagemang kring verksamhetsmål och kundförväntningar tror vi är framgångsfaktorer. Tillsammans med kompetenta kollegor skapas lönsamhet genom arbetsglädje och nöjda kunder.

I rollen driver och utvecklar du personal- och arbetsprocesser inom kundmottagning, rådgivning och verkstad. Du har budget- och resultatansvar samt leder ett 30-tal medarbetare. Som ledare uppmuntrar du egna initiativ, ansvarstagande och förslag på förbättringar. I en starkt föränderlig och konkurrensutsatt bransch krävs förmågan att tänka nytt, se nya möjligheter och ständigt utveckla verksamheten inför framtiden. Du rapporterar till eftermarknadschefen.

Vi tror det krävs ett modernt ledarskap samt några års erfarenhet av en likande roll med personal-, budget- och resultatansvar. Branscherfarenhet är en klar fördel tillsammans med en nyfikenhet inför ny teknik och en känsla för kundservice. Du har en teknisk utbildningsbakgrund eller motsvarande erfarenhet vilket underlättar din förståelse för arbetsuppgifterna du leder.

Du är trygg i din ledarroll och anpassar ditt beteende i olika situationer för att nå framgång. Du uppmuntrar ansvarstagande, hjälpsamhet och ärlighet. Genom öppen kommunikation skapar du tillit, sammanhållning och motivation. Du trivs med både strategiska och operativa arbetsuppgifter, många kontaktytor och en tydlig målsättning. Utveckling och att lyckas tillsammans med andra är dina starka drivkrafter.

Känner du igen dig? Då kan detta vara rätt utmaning för dig! Tjänsten är placerad i Motorhallands toppmoderna lokaler i Halmstad. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701- 460390.

Varmt välkommen med din ansökan!