Serviceinriktad medarbetare

Kattegat är en av Sveriges mest kompletta fiskbutiker när det gäller sortiment & utbud. Vi älskar fisk och skaldjur. Hos oss hittar du färsk fisk, skaldjur, färdigrätter och färdigpackade konsumentprodukter. Läs mer på www.fiskexporten.se

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad, Flygstaden söker vi nu:

Serviceinriktad medarbetare

Mat är kanske ditt stora intresse och du brinner för att sprida din glädje och kunskap kring de produkterna du säljer. Du känner stolthet över att representera ett brett sortiment med genomgående hög kvalitet. Det blir din huvuduppgift att se till att kunden attraheras, upplever ett mervärde och återkommer till butiken.

Troligtvis har du en bakgrund inom livsmedel, kök eller service. Vi värdesätter kunskaper inom produktområdet samt erfarenhet av rådande hygien standarder. Du har kassavana samt behärskar svenska och engelska.

Som person är du en utåtriktad och serviceinriktad men samtidigt noggrann. Ordning och reda samt höga hygienkrav är för dig en självklarhet. Du vill utvecklas och lära dig mer om produkterna för att kunna erbjuda dina kunder nya upplevelser. Din drivkraft är nöjda och återkommande kunder.

Vill du vara med i etableringen av en nytt kvalitetskoncept? Låter det lockande ser vi fram emot din ansökan märkt ”medarbetare, Kattegat” senast den 28/2. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger (0701-460 390) samt Andreas Nilsson (0701-460 391).