Serviceinriktad Ordermottagare

Hafi är ett familjeföretag som funnits i Brännarp på den Halländska landsbygden i 80 år. Från början ett litet musteri med leverantörer och konsumenter i närområdet – idag en modern livsmedelsindustri med små o stora kunder över hela världen. Hafi är en liten effektiv organisation, med korta beslutsvägar och personlig service, som kombineras framgångsrikt med stor produktionskapacitet och modern kvalitetsutveckling.Du kan läsa mer om oss på: www.hafi.com

Nu söker vi en Serviceinriktad Ordermottagare.

Är du intresserad av en utåtriktad administrativ roll inom ett trivsamt familjeföretag på den halländska landsbygden? Vi kan erbjuda en varierad tjänst inom administration och kundservice med många kontaktytor både internt och externt.

I arbetsuppgifterna ingår ordermottagning, leveransbevakning, bokning av frakter, fakturering samt posthantering.

På plats är du ansiktet utåt och tar emot besökare, besvarar inkommande samtal och mail. Samtidigt bistår du administrationspersonalen med diverse uppgifter samt köper in förnödenheter till kontoret. Du tar även ett ansvar när det gäller att hålla ordning och reda i köket, konferensen och övriga gemensamma utrymmen.

Vi tror du har erfarenhet av ordermottagning i en liknade tjänst och att du brinner för service. Du har gymnasiekompetens, erfarenhet av att jobba i ett affärssystem gärna Pyramid och besitter goda kunskaper i engelska. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Som person är du en utåtriktad ordningsmänniska som tar initiativ och ansvar.

Låter det intressant? Du är välkommen med en ansökan snarast då urval sker löpande. Frågor besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391.