Kommunikativ Servicetekniker

Sedan 2002 har företaget utvecklats i snabb takt och vi har idag egen utveckling av både hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik som bland annat innefattar digital nyckelhantering, trygghetslarm, e-tillsyn, och tid- och insatsuppföljning. Merparten av våra lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Våra lösningar finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra lösningar. Vi är idag drygt 100 medarbetare med kontor i Holland, Danmark och England och USA. Sedan 1 februari 2018 ingår Phoniro som en egen enhet i ASSA ABLOY Global Solutions som är en global verksamhet. För mer information om Phoniro se: www.phoniro.com

Nu söker vi en Kommunikativ Servicetekniker

Phoniro växer kontinuerligt och behöver nu stärka upp sitt Servicecenter med en ny roll.

Tillsammans med dina kollegor kommer du utföra servicearbeten ute hos kunder men även instruera installatörer över telefon. I tjänsten ingår även installationer och utbyten av digitala lås i samarbete med Phoniro´s samarbetspartners.

Utbildning är en viktig del av rollen. Med tiden kommer du utbilda kunder och samarbetspartners i produkten, i produktnyheter eller ansvara för certifieringar. Internt i organisationen kommer dina erfarenheter från fältet vara värdefulla för Phoniro´s utvecklingsteam.

Personen vi söker har:

  • Erfarenhet av svagströmsinstallationer
  • Erfarenhet av eller intresse för att hålla utbildning
  • Kunskaper i svenska och engelska
  • Kunskaper i Windows och Android/iOS
  • Intresse för datorer och digitalisering
  • Körkort B

Som person är du en lagspelare med ett intresse för teknik och problemlösning. Vi värdesätter egenskaper som ansvarstagande, planeringsförmåga och hjälpsamhet.

Phoniros huvudkontor ligger i Halmstad men passar det dig bättre kan du utgå från kontoret i Göteborg. Tjänsten kommer innebära en del resor.

Vi kan erbjuda en spännande och utåtriktad tjänst i ett fantastiskt team!

Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.