Servicetekniker

Vi ger kunden möjligheten att välja mellan kylt kolsyrat eller kylt naturellt vatten genom att koppla vår vattenmaskin på den befintliga vattenledningen. Maskinen levereras i en designmöbel tillverkad efter kundens önskemål och underhålls därefter kontinuerligt av oss. Vi finns i Laholm är 4 medarbetare och omsätter drygt 7 MSEK med god lönsamhet. Bland våra kunder finns allt från det privata fåmansföretaget till offentliga organisationer. Vårt mål är att fördubbla omsättningen på 3 år med bibehållen lönsamhet. För mer information se www.aqua-interior.se

Rekrytering Avslutad

Med utgångspunkt från Laholm söker vi nu en Servicetekniker

Aqua Interiör växer och behöver stärka upp på servicesidan. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att planera och genomföra service ute hos kund. Förutom planerat underhåll ingår även installation och enklare reparationer. Aqua Interiör har ett stort antal maskiner ute på fältet och kundvård är en viktig del av företagets framgång. Du kommer att utgå från Laholm och distriktet kräver inga övernattningar.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du är van vid att arbeta självständigt. Din inställning och arbetsmoral väger tyngre än din utbildningsbakgrund. Vissa moment av arbetet kan vara fysiskt krävande och kräver ett praktiskt handlag. Ett gott lokalsinne underlättar, körkort B är ett krav.

Som person är du en ödmjuk lagspelare som förstår vikten av goda kundrelationer och har förmågan att smälta in i olika sammanhang. Hjälpsamhet, prestigelöshet och en jordnära framtoning är kännetecknande för dig. Förmodligen lever du ett ordnat liv i närområdet och söker en långvarig anställning. Aqua Interiör kan erbjuda ett varierat arbete i ett positivt företagsklimat. Eventuellt tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningen inleds med internutbildning.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. För att söka tjänsten sänder du en ansökan till info@enoem.se senast den 6/11-13 märkt ”Servicetekniker Aqua Interiör”.