Social Media & Content Manager

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. För mer information om företaget se: www.nibe.se

Nu söker vi en Social Media & Content Manager

Vi på NIBE Energy Systems förstärker inom marknadskommunikation, och söker dig som vill jobba med kommunikation och varumärkesbyggande i det digitala rummet. Social media & content manager är en intressant utmaning för dig som vill arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken på en global spelplan.

Som Social media och content manager tillhör du avdelningen för marknadskommunikation som finns i Markaryd och består av ett team på 9 personer. En viktig del av ditt arbete kommer att vara planering och utformning av kommunikation/varumärkesbyggande i sociala medier och i våra digitala kanaler. Med ansvar för det digitala rummet följer också planering och framtagande av kampanjmaterial som banners, textannonser, bilder och artiklar.

En annan del av arbetet är uppdatering och kvalitetssäkring av innehåll på NIBEs svenska- och engelskspråkiga webbplatser. Du kommer se till att aktuell och relevant information finns tillgänglig och att material utformas inom ramen för NIBEs grafiska profil. NIBE är ett globalt företag där du kommer att samarbeta med webb- och marknadskoordinatorer i andra länder för framtagning av material.

Vem är du?

Du har erfarenhet inom digital kommunikation och spetskompetens inom sociala medier. Vi letar efter en modig person som inte är rädd för att gå utanför sin comfort zone eller hugga i när det behövs. Hos oss är ingen dag den andra lik och det är därför viktigt att du är strukturerad och självgående i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.

Du har en kreativ ådra som gör det enkelt för dig när det gäller bild- och textproduktion. Vår arena är global, du behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Om du har erfarenhet av CMS Sitevision, SEO, SEM eller filmproduktion är det ett plus.

Information:

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Varmt välkommen med din ansökan!