Specialist inom Digital Annonsering

Gerdmans Inredningar AB är ett företag som genom sitt heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Sedan 2018 ingår även Runelandhs som ett helägt dotterbolag i koncernen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en Specialist inom Digital Annonsering

Är du specialist inom digital annonsering och vill ta nästa steg? Vi kan erbjuda dig en nyckelroll i ett framgångsrikt företag med ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor i de skandinaviska länderna. Målet med tjänsten är att säkerställa en effektiv och rationell annonsering i dagens och framtidens digitala kanaler. Ledningen ska kunna fatta välgrundade beslut inom området baserat på dina analyser och din specialistkunskap.

Du har ett brinnande digitalt intresse, är lyhörd för nya trender och har ett tydligt affärsfokus. Marknaden är snabbrörlig och du är nyfiken på att testa och utvärdera nya digitala annonskanaler. Du är väl förtrogen och arbetar aktivt med Google ADs, Analytics och andra digitala annonsformat. Vi tror du jobbar med digital annonsering idag, har eget budgetansvar och kanske i en internationell miljö.

Som person kombinerar du analytiska färdigheter, starkt driv och god samarbetsförmåga. För dig är det viktigt att dina värderingar stämmer med företagets. Du värdesätter en positiv och dynamisk miljö där du själv har stor påverkan på resultatet och har möjligheten att växa tillsammans med andra.

Din profil

  • Flera erfarenhet av att jobba med digital marknadsföring
  • Djup kunskap inom SEM, paid social och taggning av mätpunkter och remarketing
  • Expertkunskaper inom Google Analytics, Google Ads och Facebook Ads
  • Talar, förstår och skriver svenska & engelska obehindrat

Gerdmans erbjuder:

  • Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så att dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.
  • Flexibel arbetsplats. Du kan arbeta på distans till stor del i arbetet. Du behöver vara på plats någon gång per vecka för att utbyta erfarenheter med dina kollegor
  • Din fritid = fri tid
  • Stor möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad roll som specialist inom digital annonsering? Då ska du anta denna utmaning. Med 70 år i branschen och en stark ägare är Gerdmans Group en synnerligen trygg och långsiktig arbetsgivare. 

Har du frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!