Strategisk Inköpare

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på cirka 22 miljarder kr och har omkring 17 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. Nibe AB i Markaryd har cirka 1 100 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare, biobränsleprodukter, fjärrvärmeutrustning och braskaminer. För mer information om företaget se:www.nibe.se

 

Nu söker vi en Strategisk Inköpare inom indirekt material

 

Söker du en strategisk inköpsroll inom ett internationellt företag? Då kan detta var utmaningen för dig!

NIBE AB i Markaryd växer ständigt och söker nu en Strategisk Inköpare inom indirekt material till inköpsavdelningen. Inköpsavdelningen bildar tillsammans med planeringsavdelning och komponentlager NIBE Supply.

Inköp av indirekt material och förnödenheter sker idag till stor del lokalt på de olika avdelningarna varpå inköpsavdelningen behöver förstärkas med en ny tjänst. Du kommer ta ansvar för den kommersiella kontakten med leverantörer, förhandla inköpspriser och leveransupplägg. Det blir din uppgift att driva och samordna inköpsarbetet tillsammans med avdelningsansvariga. Ni kommer gemensamt utvärdera nya och befintliga leverantörer i syfte att upprätta ramavtal. Nibe arbetar även med e-sourcing.

En viktig del av rollen är även att fördjupa samarbetet kring inköp av indirekt material med våra dotterbolag i Sverige och Danmark.

Vi ser gärna att du har tidigare inköpserfarenhet av tjänster och indirekt material. Du har sinne för affärer, har lätt för att samarbeta men också förmågan kunna fatta egna beslut. Arbetet kräver självständighet, noggrannhet och förmåga att driva igenom förbättringar.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391.

Hjärtligt välkommen!