Strategisk Inköpare inom Mekanik

Tyri startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. Tyri erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2017 omsatte Tyri Sweden AB 101 miljoner SEK och har idag 41 anställda. För mer information om företaget se: www.tyri.se

Till Göteborg söker vi en Strategisk Inköpare inom Mekanik

Du kommer att ansvara för de strategiska inköpen av mekaniska komponenter inom Tyri gruppen.  De största områdena är formsprutade plastdetaljer och pressgjuten aluminium. Våra produkter kräver oftast specialverktyg och tas fram i ett tidigt samarbete med våra valda samarbetspartners. Målet med tjänsten är att skapa djupare relationer med leverantörerna för att kunna skapa en effektiv gemensam utveckling. För att hålla dig a jour med den senaste utvecklingen på komponent- och materialsidan besöker du mässor, leverantörer och seminarier inom området.

Du samarbetar med utvecklingsavdelningen och ger dem ny input i sitt arbete samtidigt som du får stöd i komplexa tekniska frågeställningar. En viktig del av tjänsten är leverantörsbedömningar för att säkerställa kvalitet, tillverkningskostnader och framtida volymuppgångar. Löpande förbättringsarbete och uppföljning ingår i denna del.

Vi tror du har en teknisk eller kommersiell utbildningsbakgrund och ett gediget tekniskt intresse. Kunskaper inom elektronik är en klar fördel. För att lyckas krävs några års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete i en internationell miljö och gärna erfarenhet från fordonsindustrin. Goda kunskaper i engelska och förhandlingsvana är ett krav. Personen vi söker är nyfiken, kritisk och utvecklingsinriktad. Förmågan att skapa relationer och samarbeta är personliga egenskaper vi letar efter.

Är du en utvecklingsinriktad inköpare med stort tekniskt intresse och förmågan att skapa långsiktiga relationer? Vi kan erbjuda en intressant och omväxlande utmaning i ett dynamiskt företag.  Resor ingår i tjänsten och du rapporterar till VD.

Vi ser fram emot din ansökan snarast. För mer information kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu