Kyltekniker

Frigadon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga kylaggregat och tillhörande utrustningar i nyckelfärdigt utförande till professionella användare världen över. Egen konstruktion och tillverkning av kyl- och elsystem samt egen plåttillverkning ger oss flexibilitet och kontroll över slutprodukten. Frigadon ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Halmstad är vi ca 40 anställda. Vi interagerar med miljön och kunder med genom innovation med naturliga köldmedel. För mer information se: www.frigadon.se www.arneg.it

Nu söker vi en Kyltekniker med kunskaper inom styr- och regler

Frigadon expanderar med nya spännande projekt och behöver därför förstärka vår organisation. Branschen står inför en stor omställning på grund av ett skifte mot miljövänligare teknik. Nu söker vi en utvecklingsinriktad och stukturerad person som kan driva utvecklingen inom styr- och reglerteknik samt mjukvaruutveckling till vår tillverkning av kylmaskiner i Halmstad.

Du kommer få en central roll i CO2 satsning med fokus på styr- och reglerteknik. Vi söker en person som vill leda och driva utvecklingen inom området.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Mjukvaruutveckling samt parametersättning
  • Optimering, felsökning, delvis via fjärrstyrning
  • Planera och genomföra driftsättningar
  • Teknisk dokumentation
  • Mail och telefonsupport

Vi tror du är Ingenjör inom kylteknik alternativt kyltekniker med inriktning mot styr- och reglerteknik. Du har god erfarenhet inom styr- och reglerteknik samt parametersättning av styrsystem. Erfarehet av CO2 kylteknik är en fördel.

Som person är du strukturerad, samarbetsinriktad och drivande. Du trivs i en expertroll och vill ta ett större ansvar inom utveckling. Du kommer verka i en internationell miljö med många kontakter inom och utanför företaget. Det ställer krav på din kommunikativa förmåga och språkkunskaper.

Vill du ta steget och leda utvecklingen av styrsystem i moderna kylanläggningar? Vi kan erbjuda en utvecklingsinriktad roll i en platt organisation på ett kunskapsföretag inom den senaste kyltekniken. Tjänsten är placerad i Halmstad med möjlighet till distansarbete.

Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701 460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!