Support & Kundstöd – Affärssystem (Vikariat)

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel.
För mer information se: www.montania.se

Rekrytering Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en vikarie till vår Support & Kundstöd – Affärssystem

Har du stort intresse för ekonomi och affärssystem är detta jobbet för dig. Du kommer huvudsakligen att arbeta med programsupport på våra ekonomisystem, både med mindre standardsystem samt lite större kundanpassade affärssystem. På sikt kan jobbet även innebära att hjälpa våra kunder med ekonomisk styrning och du måste därför ha praktisk erfarenhet av hur redovisningsarbete på mindre företag går till.

Du kommer även att ansvara för att programuppdateringar testas och skickas till våra kunder. Du håller dig ajour med lagar och regler som påverkar företagets ekonomisystem. Som produktexpert kommer du ibland även att hålla utbildning med kunder och hjälpa till med försäljning.

För att du ska trivas och utvecklas på Montania tror vi att följande stämmer in på dig:

  • Du har några års praktisk erfarenhet av att jobba med redovisning och stort intresse för ekonomi, administration och företagande. Du behärskar redovisningsfrågor som att hitta diffar i bokföringen och att läsa en balansrapport.
  • Du uttrycker och formulerar dig väl i tal och skrift. Eftersom du har mycket kundkontakter ska du ha lätt för att kommunicera och du är noggrann och pedagogisk.
  • Du har förmåga att snabbt och effektivt kunna sätta dig in i kundens situation och på egen hand eller tillsammans med kollegor lösa kundens behov.

Vi tror att du har minst ekonomiskt gymnasium eller motsvarande. Du trivs i ett mindre företag där ditt engagemang är viktigt och arbetsuppgifterna varierar.

Är du intresserad kan vi erbjuda dig ett vikariat med möjlighet till förlängning. Vi ser fram emot din ansökan senast den 7/10-12. Ansökan skickar du till info@enoem.se. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.