System- & Supportkonsult FileMaker

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Rekrytering Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en System- & Supportkonsult FileMaker

Du trivs i ett mindre företag där tempot är högt och arbetsuppgifterna varierar. Inledningsvis kommer du att få koncentrera dig på att bygga tilläggsfunktioner till befintliga system, mindre nya projekt och hjälpa kollegor med större projekt. Med tiden kommer du arbeta med större projekt och vara tekniskt ansvarig för egna kunder. Du hjälper även kunder med support per telefon och e-post. Du kommer att vara en viktig person för att kunna ge våra kunder bra service både vad gäller support och vidareutveckling. I många fall kommer du att agera backup och stöd för den konsult som är kundansvarig.

Vi tror du har erfarenhet av systemutveckling, databasstrukturer och att systemera lösningar. Du har intresse av att skapa logiska och lättanvända gränssnitt. Projekten du arbetar med kommer till stor del att bygga på databasen FileMaker varför erfarenhet av denna är meriterande. Förmodligen har du teknisk- eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå.

Som person har du lätt för att lära och ta till dig nya verktyg och arbetssätt. Du har förmågan att förstå kundernas behov och översätta dem till logiska och användarvänliga system. Du trivs bäst i en liten organisation som utmanar din flexibilitet, samarbetsförmåga och ditt engagemang. Du drivs av att arbeta i team med produktiva verktyg och med att erbjuda kunder kostnadseffektiva lösningar.

Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att utveckla din egen roll. Du känner stolthet över att leverera logiska system med hög kvalitet.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Ansökan skickar du till info@enoem.se. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.