Systemkonsult

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Nu söker vi Systemkonsulter Affärssystem

Vill du arbeta på ett växande företag med ambitioner? Vi söker ytterligare två systemkonsulter med stort intresse för att bygga systemlösningar. Du kommer att vara en viktig person för att vidareutveckla både våra produkter och våra kunders anpassade system.

Du kommer inledningsvis att bygga tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. Efter hand kommer du själv att jobba med både produktutveckling och större kundlösningar.

Jobbet är variationsrikt och innebär att tillsammans med kollegor föreslå lösningar och därefter systemutveckla. Du har flera erfarna kollegor som du samarbetar med och får stöd av i din utveckling. Beroende på sökande och intresse kan rollen även omfatta mer utåtriktat arbete med mer direkt kundkontakt.

Projekten du arbetar med bygger på databasen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande.

Förmodligen har du teknisk eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå. Andra utbildningar till exempel inom informatik, IT eller ekonomi på högskolan kan också fungera. Har du bara intresse för databaser, gränssnitt och logik kan vi utbilda dig.

Som person har du ett intresse för att lära dig nya verktyg och arbetssätt och du drivs av att arbeta i team och leverera logiska och användarvänliga system. Du är lyhörd och engagerad. För rätt person finns stora möjligheter att utveckla din egen roll, och också ta en ledande roll med mer ansvar.

Hos Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där du kan utvecklas och lära dig nya områden. Miljön är prestigelös och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt tillsammans. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning. Under 2024 kommer vi att införa ett nytt incitamentsprogram.

Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.