Systemkonsult & Webbutvecklare

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs- och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel.
För mer information se: www.montania.se

Vi växer och söker nu en Systemkonsult & Webbutvecklare till Halmstad

Vi hjälper våra kunder med allt från WordPress- och OpenCart-sajter till mer komplexa system baserade på en egen PHP-produktplattform med Symfony 2 och Ember JS.

Du kommer främst att jobba som konsult i olika kundprojekt men även produktutveckling kan bli aktuellt. För att lyckas behöver du ha erfarenhet av utveckling och driftsättning av PHP-system. HTML, CSS, Javascript och SQL är självklarheter för dig. Har du erfarenhet av ramverk, objektorienterad PHP-utveckling, Open Cart eller att göra teman och plugins till WordPress är det en fördel. Eftersom vi ser gränssnitt och användarvänlighet som viktiga delar av systemen måste du ha intresse för detta.

I många projekt kombinerar vi olika verktyg vilket ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegor som är bland de bästa på sina områden. Vi känner stolthet över våra system och engagemang för våra kunder. Organisationen är platt med högt i tak och alla ställer upp för varandra.

Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att utveckla din roll. Kanske jobbar du idag med enklare webbutveckling men vill vidareutvecklas och lära dig mera.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en stimulerande miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.  Ansökan skickar du till info@enoem.se. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.