Teamledare/Utvecklare

Easyserv är ett Cleantech bolag som är aktiv på den heta elmarknaden som står inför stora utmaningar och förändring vilket kräver ökad el-flexibilitet från alla, för att Sverige och Europa skall klara av el och effektbehov som den stora miljöomställningen innebär.

Easyserv bidrar till effektivare användning av befintliga resurser –skapar flexibilitet i elnätet – kapar effekttoppar – minskar energi- och elförbrukning – bidrar aktivt till stabilitet och den gröna omställningen.

  • Vi gör detta genom att koppla upp hushållen (värmepumpar) som får en viktig roll och medverkan i ”omställningen”, där vi pris-optimerar deras värmesystem med AI och smarta algoritmer för bibehållen komfort.
  • Vi ger elbolagen tillgång till en ännu ej utnyttjad resurs för planering, balansering, optimering av elnätet där vi effektivt kan styra för effektutjämning och stabilitet i det lokala elnätet, vilket i sin tur leder till ett minskat investeringsbehov.
  • Genom att aggregera hushållens värmepumpar skapar vi en resurs, typ virtuella batterier, som kan användas av Svenska Kraftnät för det nationella nätet.

För mer information om företaget se: www.easyserv.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Teamledare/Utvecklare

På Easyserv får du möjligheten att påverka och vara med på en resa som gör skillnad. Vi är ett mindre team som arbetar inom ett högintressant område som omfattar utveckling och drift av hårdvarunära och molnbaserade tjänster, sofistikerade stödsystem samt integration till våra kunders och partners system.

Vid utveckling av Frontend och Backend jobbar vi mestadels medJavaScript.Det är meriterande med kunskaper inom NodeJS och/eller ReactJS. För hårdvarunära utveckling använder vi oss av C/C++ samt viss JavaScript. Det är meriterande om man tidigare arbetat med EspressIF och ESP32. I takt med att vi växer och elmarknaden förändras blir det alltmer fokus på data, analys, optimering genom algoritmer och AI.

Som person är du kreativ och engagerad. Du drivs av att lösa komplexa problem och leda andra. Du vet vad som krävs och vilka kompetenser som behövs när vi tar in konsulter inom områden där vi själva saknar resurser.

För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och att du tycker om att jobba i en föränderlig miljö. Du lägger stor vikt vid att förstå helheten, strategin, tekniken, affären och kunden. Det är därför bra om du har en bredd och god förståelse inom molnarkitektur och full-stackutveckling.

Vi kan erbjuda dig en intressant utmaning inom ett högaktuellt område där din roll och dina ansvarsområden skapas utifrån dina ambitioner och kompetenser.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!