Teknisk affärsutvecklare

Raqpac AB är specialiserade på industriella emballage och materialhanteringslösningar. Utifrån specifika kundkrav tar vi hand om hela kedjan från framtagning av prototyp och ritningsunderlag till tillverkning och leverans. Oavsett om det handlar om unika kundanpassade lösningar eller tillverkning i stora serier möter vi förväntningar beträffande leveranstid, lokalisering och kvalitet. Med ett tydligt focus på kunden kombineras effektiv tillverkning och kvalitetsstyrning. Företaget skapar kostnadseffektiva och hållbara emballagelösningar med låg livcykelkostnad. Racpac AB ingår i en koncern och i kundportföljen återfinns flera välkända varumärken. För mer information om företaget se: www.raqpac.se

Med placering i Varberg söker vi nu en Teknisk affärsutvecklare

Det blir din huvudsakliga uppgift att skapa nya kundrelationer och affärsmöjligheter för företagets kunnande inom konstruktion och produktion. Du kommer utgöra länken mellan kundens behov och den tekniska lösningen.

Vi tror du har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och teknisk försäljning vilket gett dig en bred teknisk förståelse. Förmodligen har du en teknisk utbildningsbakgrund och ett starkt intresse för affärer och teknik. Du behärskar svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Som person är du nyfiken, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter en positiv inställning, god arbetsstruktur och förmågan att driva flera parallella arbetsuppgifter självständigt. Med öppet sinnelag och en god förmåga att hitta lösningar skapar du förutsättningar för att utveckla nya affärsområden.

Är du affärsmässig, nyfiken och tekniskt intresserad? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en spännande bransch med många externa kontaktytor. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/6-2016. Frågor kring tjänsterna besvaras av Andreas Nilsson: 0701-460 391 eller Carin Mossberger: 0701-460 390.

Ansök nu