Teknisk Chef

Gnotec Kinnared, är ett högautomatiserat företag specialiserat på avancerad pressning i kombination med motstånds- och robotsvetsning. Kunderna består av europeisk fordons- och verkstadsindustri. Företaget har ca 200 anställda och omsättningen uppgår till ca 440 MSEK. Koncernen Gnotec har totalt ca 600 anställda i sina verksamheter i Sverige, Slovakien och Kina. Omsättningen uppgår till ca 850 MSEK. För mer information om verksamheten, se: www.gnotec.com.

Rekryteringen Avslutad

Nu söker vi en Teknisk Chef

Ditt mål är att på en övergripande nivå säkerställa att projekt, produktionsteknik, service och underhåll sker på ett säkert och effektivt sätt i enlighet med upprättade system och rutiner. Reparation och underhåll omfattar både maskinparken och verktyg.

I strävan att utveckla verksamheten arbetar du med ständiga förbättringar av processer, projekt och arbetsmiljö. Mätning och uppföljning med hjälp av nyckeltal ger viktiga indikationer och vägledning i ditt beslutsfattande.

Personalledning och planering är en naturlig del av arbetet där kommunikation och effektiva informationsflöden är framgångsfaktorer, vilket påverkar omfattning, struktur och innehåll i möten. Rekrytering och utbildning av personal ingår även i tjänsten. Du rapporterar till platschefen och sitter med i ledningsgruppen.

Det krävs en teknisk utbildningamt ett antal års erfarenhet av en ledarroll inom ett tillverkande företag. Kunskaper inom modern produktions- och arbetsledning är en klar fördel. Du har goda kunskaper inom produktionsekonomi samt ett intresse för automation. Tjänsten kräver god datorvana både när det gäller officepaketet samt övriga förkommande stödsystem. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Som person är du en trygg ledare med förmågan att förklara, engagera men samtidigt ta beslut. Förmågan att hantera medarbetares nyckelkompetenser är avgörande för hur väl ni kommer att lyckas i teamet. För dig är det viktigt att delegera ansvar och få medarbetarna att växa. Du har en positiv livssyn och ser möjligheter snarare än begränsningar. Struktur, drivkraft och uthållighet är kännetecknande för dig.

Är du en tydlig och proaktiv ledare som har förmågan att får medarbetarna att växa? Vi ser fram emot din ansökan märkt  ”Teknisk Chef, Gnotec” senast den 21/6. Ansökan skickar du till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Vi planerar att hålla den inledande intervjun den 23/6, 29/6 och andra intervjun 30/6 hos Gnotec i Kinnared.