Teknisk expert

Luna Verktyg & Maskin AB är norra Europas ledande leverantör av verktyg och maskiner till industri- och byggsektorn. Med över 40.000 lagerförda artiklar tillfredsställer vi marknadens behov genom en mix av egna utvecklade starka varumärken och externa leverantörers. Luna Verktyg & Maskin omsätter mer än 1 miljard SEK. Huvudkontoret är beläget i Alingsås.

Företaget ingår i B&B TOOLS-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Stockholm sedan 1976. Koncernen omsätter ca 8 miljarder SEK och har ca 2.800 anställda. För mer information se: www.luna.se. Luna stärker nu skärandekategorin och söker följande kompetens:

Rekryteringen Avslutad

TEKNISK EXPERT, Skärande bearbetning

Det blir din huvuduppgift att stödja egna säljare, återförsäljare och slutkunder inom kategorin skärande bearbetning. Som produktexpert tar du hand om tekniska frågeställningar som kräver en djupare produktkunskap. Som frontfigur och produktexpert tar du även en aktiv del i erbjudandet till marknaden. Du bidrar med att återföra marknadens behov samt identifiera ny intressanta målkunder.

Planering och genomförande av paketerade utbildningar i syfte att höja kompetensnivån inom försäljnings-, distributions- och slutanvändarledet är viktiga delar av tjänsten. Ditt geografiska område omfattar, förutom Sverige, även Norge och Finland. Tjänsten kommer innebära en del resor.

Du har en teknisk utbildningsbakgrund samt praktiska erfarenheter från industrin och skärande bearbetning. Troligtvis har tidigare roller inneburit kund- och leverantörskontakter. Du kommunicerar obehindrat på engelska, hanterar Office paketet och har B körkort. En bakgrund som utbildare eller handledare är meriterande.

Som person har du ett tekniskt intresse, är nyfiken på att lära och delge dina kunskaper. Du är utåtriktad, pedagogisk och samtidigt välorganiserad. I rollen som utbildare är du tydlig och engagerand.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan märkt ”TEKNISK EXPERT” senast den 8/6. Ansökan skickar du till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701- 460 390.