Teknisk Säljare

Luna Verktyg & Maskin, en del av B&B TOOLS, ansvarar för Product management och produktexpertis för koncernens totala erbjudande av verktyg och maskiner (egna och andras varumärken) mot samtliga försäljningskanaler i de marknader som vi verkar på. Luna Produktområden bär ansvaret för att utveckla och tillgängliggöra marknadens bästa erbjudande mot koncernens egen kedja, TOOLS, såväl som mot övriga återförsäljare på marknaden. Luna Verktyg & Maskin omsätter mer än 1 miljard SEK. Företaget ingår i den börsnoterade B&B Tools koncernen. Vill du läsa mer besök oss gärna på www.luna.se

Rekrytering Avslutad

Vi söker en Teknisk Säljare inom tryckluftsteknik.

Affärsområde Verktyg & Maskin förstärker sin organisation för att ytterligare växla upp inom produktkategorin Tryckluftsteknik. Med en aggressiv tillväxtagenda behöver företaget stärka upp organisationen med en, ”Teknisk Expert”. Rollen innebär hög närvaro på fältet i huvudsak inom Norden. Du har ett stort engagemang för affärsutveckling och har god förståelse för produkterna, hur de används och vad slutkunden behöver.

Du kommer utgöra gränssnittet mellan de produkter företaget erbjuder och marknaden. I tjänsten ingår mässor, evenemang, industridagar och slutkundsbesök. Produktutbildning är en viktig del av tjänsten för att öka kompetensen hos återförsäljarna. I tjänsten ingår även att vara lyhörd och återföra erfarenheter från marknaden för framtida utveckling.

Vi tror du har erfarenhet av försäljning, är kundorienterad och har en stor portion affärsmannaskap. Akademisk utbildning är ett plus men vi värdesätter erfarenhet och resultat högre. Förutom svenska behärskar du engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Som person trivs du i ett högt tempo och med frihet under ansvar. Du är strukturerad, håller tidsplaner och leveranser. Ditt höga engagemang och ansvarskännande smittar av sig på personer i din närhet. Har du ett starkt driv att och känner igen dig i beskrivningen ovan är du kanske den vi söker. För rätt person finns goda utvecklings- och påverkansmöjligheter med målet att ta en ledande position på marknaden.

Skicka din ansökan märkt ”Teknisk Säljare, Luna” till info@enoem.se. Sista ansökningsdag är den 15/8. Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701 – 460 390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460 391.

Intervjuer kommer att ske den 19-20/8 och den 22-23/8.