Teknisk Inköpare

Frigadon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga kylaggregat och tillhörande utrustningar i nyckelfärdigt utförande till professionella användare världen över. Egen konstruktion och tillverkning av kyl- och elsystem samt egen plåttillverkning ger oss flexibilitet och kontroll över slutprodukten.Frigadon ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Halmstad är vi ca 40 anställda. Vi interagerar med miljön och kunder med genom innovation genom naturliga köldmedel. För mer information se: www.frigadon.se  www.arneg.it

Nu söker vi en Teknisk Inköpare

Vill du vara med på en spännande resa i takt med att företaget växer och utvecklas? I den platta organisationen arbetar du tätt tillsammans med produktion och teknik.

Som teknisk inköpare sköter du inköpen avseende direkt material till produktion. Du administrerar inköpen såsom order- och artikeladministration, bevakar leveranser, hanterar reklamationer och säkerställer att vi får vårt material i tid. Du är inblandad i de strategiska arbetsuppgifterna samtidigt som du har det operativa ansvaret för att produktionen har det material den behöver.

Tjänsten erbjuder möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger.Vi erbjuder dig en öppen, positiv och framåtriktad miljö i ett expansivt bolag.

Vi söker dig som har erfarenhet som inköpare. Troligtvis har du en teknisk eller ekonomisk utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är en fördel. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person trivs du med att jobba självständigt men ändå vara en del i ett team där du bidrar med- och tar del av kollegors kunskap. Du har en helhetsförståelse för flödet från order till leverans och är en van affärssystemanvändare. En samarbetsinriktad och prestigelös framtoning tror vi är en förutsättning för att lyckas.

Är du intresserad av en tekniskt utmanande roll i ett modernt kunskapsföretag med internationella kontakter? Vi kan erbjuda variation, utveckling och laganda. Tjänsten är placerad i Halmstad. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.