Teknisk Innesäljare

Frigadon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga kylaggregat och tillhörande utrustningar i nyckelfärdigt utförande till professionella användare världen över. Egen konstruktion och tillverkning av kyl- och elsystem samt egen plåttillverkning ger oss flexibilitet och kontroll över slutprodukten. Frigadon ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Halmstad är vi ca 40 anställda. Vi interagerar med miljön och kunder med innovation genom naturliga köldmedium.

För mer information se: www.frigadon.se www.arneg.it

Nu söker vi en Teknisk Innesäljare

Har du ett tekniskt intresse och drivs av att skapa och utveckla affärer?

Som teknisk innesäljare hos Frigadon kommer du att bistå våra kunder med förslag på tekniska lösningar baserade på våra produkter. Du ansvarar för kalkylering och övriga underlag i samband med offert. I arbetet ingår teknisk dimensionering och dokumentation av lösningar. Tjänsten erbjuder möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger. Vi erbjuder dig en öppen, positiv och framåtriktad miljö i ett expansivt bolag.

Passar vi varandra?

Du är sannolikt Ingenjör/tekniker med erfarenhet av teknisk försäljning. För att trivas i rollen motiveras du av att självständigt driva ditt arbete framåt och du har lätt för att ta egna initiativ. Du arbetar strukturerat och trivs bäst i en miljö där du får hålla ordning och reda. Du har lätt för att prioritera och är van vid att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt som drivs av förändring och utveckling.

Du har en positiv inställning och sprider glädje. Som person är du lugn och tillmötesgående och du strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå, såväl internt som externt. Du är en utpräglad lagspelare med högt engagemang och förmågan att bygga och förädla kundrelationer. Du behöver nödvändigtvis inte komma från branschen, men erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet är meriterande.

Stämmer detta in på dig kommer du att trivas hos oss.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast urval sker löpnade.