Teknisk Rådgivare

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärme-utrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17000 anställda i drygt 30 länder.

Vi söker nu en Teknisk Rådgivare

Har du ett intresse av att ge förstklassig teknisk rådgivning inom en framtidsbransch?

Vi kan erbjuda en intressant utmaning som kräver servicekänsla, noggrannhet och precision. Med en stadigt ökande efterfrågan behöver NIBE Energy System förstärka sin försäljnings-avdelning med en tjänst inom dimensionering och projektering av värmepumpsanläggningar för större fastigheter. Din inriktning kommer vara kommersiella fastigheter där du tillsammans med ett team ansvarar för den svenska marknaden. Kunderna är konsulter, installatörer och fastighetsägare.

Du kommer representera ett av Sveriges starkaste varumärken som förknippas med en högklassig produktportfölj och en stark eftermarknadssupport. Försäljningsavdelningen för den svenska marknaden är placerad i Markaryd och består av35 personer totalt varav 18 distriktssäljare runtom i landet samt 17 personer på plats i Markaryd.

Vi tror du har ett stort teknikintresse och utbildning inom VVS. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från klimatanläggningar och dimensionering av effekt samt energiberäkningar. En bakgrund som installatör, konsult, projektledare eller kalkylator inom VVS ser vi som intressanta erfarenheter. Du är en entusiastisk, drivande och ambitiös person med erfarenhet av kundkontakter.

Vi tillämpar löpande rekrytering och ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391.

Hjärtligt välkommen!