Teknisk säljare

Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för verksamheter som hanterar ett stort antal nycklar. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 100 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta och välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har egen produktion av våra produkter, allt från mekaniska till elektroniska lösningar. Vi har huvudkontor i Halmstad och är drygt 60 medarbetare. För mer information om företaget se: www.swedlock.se

Nu söker vi en Teknisk Säljare inom samhällskritisk infrastruktur

Swedlock har under de senaste åren snabbt vunnit stora marknadsandelar inom hemtjänst, räddningstjänst, renhållning och övrig kommunal verksamhet med konceptet ”Nyckeln till Staden”. I grunden för konceptet ligger ett egenutvecklat system där Swedlock redan har ett flertal strategiskt viktiga kunder inom Samhällskritisk infrastruktur. Nu vill Swedlock växa inom detta segment i Sverige.

Har du erfarenhet av lösningsförsäljning och vill bli en del av ett innovativt tillväxtbolag? Swedlock erbjuder en platt organisation med korta beslutsvägar, familjär stämning samt frihet under ansvar i det dagliga arbetet.

Din roll blir att bära ut Swedlocks innovativa lösning till organisationer och företag i södra Sverige. Rollen kräver förmågan att på djupet kunna förstå utmaningarna inom samhällskritisk infrastruktur och på så sätt kunna erbjuda lösningar som skapar tydliga mervärden för kunden. Du kommer utgöra en viktig del i att effektivisera och öka säkerheten i kundernas verksamheter.

Vi tror att du finns i säkerhetsbranschen eller i en närliggande bransch och har en gedigen erfarenhet av en liknande roll. Du kan röra dig i kundernas organisationer samt har erfarenhet av att möta professionella kravställare under beslutsprocesser. Rollen kommer utmana dina tekniska kunskaper. Du är driven och självgående, agerar affärsmässigt men är även en uppskattad lagspelare. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Troligtvis har du erfarenhet av anbudsförfaranden.

Du är van att driva hela säljprocessen. Till ditt stöd finns alltid en stark produkt, utvecklingsresurser och en eftermarknadsorganisation. I rollen ingår också att tillsammans med sälj- och marknadsorganisationen representera företaget på mässor och aktiviteter för att skapa nya kontakter och möjligheter. Tjänsten är placerad i Halmstad och du rapporterar till försäljningschefen för infrastruktur i Stockholm.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete, en spännande bransch i ett tillväxtföretag. Har du frågor kring tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!