Teknisk Säljare


Bopp Scandinavia AB är en leverantör av produkter inom filtrering och separering samt materialhantering till kemi-, process-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Företaget levererar produkter av hög kvalitet och med ett tekniskt avancerat utförande. I Laholm skräddarsys lösningar efter kundens behov samt serviceproduktion i form av dukomspänning av siktar och filter i rostfritt stål. Företaget erbjuder hög servicenivå, stor flexibilitet, stort tekniskt applikationskunnande samt hög leveranssäkerhet. Målet är att vara marknadsledande inom de nischer där produkterna används. För mer information se: www.bopp.com

Nu söker vi en Teknisk Säljare

Är du en driven person med intresse för teknik och affärer? Det blir din uppgift att utveckla befintliga kundrelationer och samtidigt bredda kundbasen inom nya applikationsområden?

I dina arbetsuppgifter ingår även:

  • Identifiera och bearbeta nya kunder i Norden
  • Genomföra marknadsanalyser för att hitta nya affärsmöjligheter
  • Besöka och ställa ut på branschmässor
  • Hantera inkommande order
  • Hantera orderinköp
  • Driva kundprojekt

Du rapporterar direkt till säljledningen på huvudkontoret i Schweiz. I det dagliga samarbetar du med dina kollegor i Laholm.

Vi tror du har dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljning inom tekniska produkter och lösningar. Erfarenhet från ett mindre företag ser vi som en fördel med tanke på bredden i arbetsuppgifterna. Din bakgrund speglar ditt intresse för affärer och teknik. Kanske har du en högre utbildning inom ekonomi eller teknik. Du talar och skriver flytande engelska och svenska, kan du ytterligare nordiska språk är det en fördel. Körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare som trivs i utåtriktade och säljande roller. Du arbetar strukturerat och målinriktat för att nå resultat. Du fungerar bäst då du självständigt kan planera dina arbetsdagar och du har en livssituation som tillåter resande i tjänsten.

Är du resultatorienterad och intresserad av en självständig säljroll som representant för högkvalitativa produkter på den nordiska marknaden? Vi kan erbjuda dig en varierad tjänst med stimulerande tekniska utmaningar. Det är en fördel om du kan befinna dig på kontoret i Laholm de dagar du inte är på resande fot. Är du rätt person men bor på annan ort kan vi hitta en lämplig hybridlösning. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Välkommen med din ansökan!