Teknisk säljare

AB Eica-Bolaget är ett familjeföretag som grundades 1957 med produktion inom plåt, rör, svets, pulverlackering och montering. Vi har flera uppdrag där vi är med från konstruktion till emballerad produkt och är specialiserade på små och medelstora tillverkningsserier. Våra kunder återfinns bl.a. inom medicin-, förpacknings-, inredningsindustrin. För mer information om företaget se www.eica.se

Till Halmstad söker vi nu en Teknisk Säljare

Det blir din uppgift att bredda och utveckla företagets kundbas genom att identifiera och etablera nya kundrelationer. Inom ramen för ditt arbete kommer du vara inblandad i hela processen från en första kontakt till att förstå kundens behov och omsätta dem till en kundanpassad lösning. Du kommer även medverka i den långsiktiga strategiska planeringen tillsammans med VD. Du verkar i hela Skandinavien men fokuserar främst på den inhemska marknaden.

Förmodligen har du några års erfarenhet av teknisk försäljning. Du har lärt dig att bedöma marknadspotentialen och ser begränsningar och möjligheter ur konstruktions- och produktions synvinkel. Kanske har du ett förflutet inom konstruktion eller produktion vilket gett dig goda praktiska kunskaper en känsla för materialen.

Du har en teknisk utbildningsbakgrund och ett stort teknikintresse. Som person har du lätt att samarbeta med kunder och medarbetare. Du är lösningsfokuserad och har ett långsiktigt perspektiv. Ditt mål är att skapa långsiktiga kundrelationer och samarbeten. Du behärskar Engelska i tal och skrift.

Vill du spela en viktig roll i företagets marknadsutveckling kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i ett företag som står för högkvalitativa lösningar. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”teknisk säljare” ställd till info@enoem.se  senast den 29/2.

Frågor besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 och Andreas Nilsson 0701-460 391.