Teknisk säljare

Gnotec AB är en ledande tillverkare av metallkomponenter till krävande kunder inom fordonsindustrin och övrig industri. Enheterna erbjuder toppmodern teknologi för automatpressning, motstånds- och smältsvetsning, laserskärning, rörbockning och flera andra metallbearbetnings-processer. Koncernen har ca 450 anställda i sina verksamheter i Sverige och Slovakien. Omsättningen uppgår till ca 850 MSEK. För mer information om verksamheten, se www.gnotec.com

Rekryteringen avslutad

Gnotec AB söker Teknisk säljare

Du ansvarar för försäljning mot både nya och befintliga kunder. Arbetet omfattar samtliga delar av sälprocessen och syftar till att skapa långsiktiga affärsrelationer. Marknadsbearbetning, offertarbete, förhandlingar och affärsavslut är viktiga delar i tjänsten. Du verkar för att Gnotec´s samtliga processer och kompetenser marknadsförs samt bidrar till ständiga förbättringar av rutiner och arbetssätt. Arbetet innebär dagliga internationella kontakter.

Troligtvis har du en bakgrund inom tillverkningsindustrin och en förståelse för det tillverkande företagets processer. För att lyckas i rollen tror vi du har en teknisk utbildningsbakgrund samt goda kunskaper i engelska. Som person har du lätt för att kommunicera och skapa goda relationer med kunder och arbetskamrater. Engagemang och målinriktning i kombination med ett analytiskt och strukturerat arbetssätt är egenskaper vi söker.

Låter det spännande kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en dynamisk och internationell miljö. För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande: ”Teknisk säljare Gnotec” ställd till info@enoem.se.  Tjänsten är placerad i Kinnared.