Teknisk Säljare

Ingenjörsfirma J. Gunnarsson AB bildades 1987 och företräder mer än 25 års erfarenhet inom ”Rörlig strömmatning” samt gripskopor och lyftmagneter. Företaget representerar flera av Europas ledande tillverkare inom dessa specialområden vilket borgar för kvalitet och kontinuitet. För mer information om företaget se: www.j-gunnarsson.se.

Rekryteringen avslutad

Till Halmstad söker vi nu en Teknisk Säljare

J. Gunnarsson AB har agentur för ett antal högkvalitativa tyska varumärken inom rörlig strömmatning och lyftutrustning på den svenska marknaden. Företagets kunder återfinns främst inom tyngre industri, hamn och stålverk. Det blir din huvuduppgift att vårda befintliga kund- och leverantörsrelationer. Vid nyinvestering i och ombyggnader av lyftanläggningar besöker du kunderna för att få vara med och leverera utrustning. Nykundsbearbetning och mässor ingår även i tjänsten. Arbetet är till stor del självständigt även om du inledningsvis kommer arbeta parallellt med nuvarande ägare.

Vi tror du har flerårig erfarenhet av relationsskapande försäljning. Erfarenhet från industri-, hamnkunder och stålverk är meriterande. Har du en praktisk bakgrund ses det som en fördel. Du bör ha en teknisk utbildningsbakgrund på högskolenivå, gärna inom elektronik eller mekanik. Tjänsten kräver goda kunskaper i Tyska och Engelska.

Som person är du en lyhörd problemlösare. Du anpassar dig till olika miljöer och ger ett jordnära och förtroendeingivande intryck. Du förstår vikten av tillgänglighet och service för kunden. Du drivs av affärer och nöjda kunder.

Din utgångspunkt blir kontoret utanför Halmstad men tjänsten kommer att innebära resor både inom och utanför Sverige. För rätt person finns på sikt möjligheten till delägarskap. Låter detta som en intressant utmaning ser vi fram emot din ansökan märkt ”Affärsutvecklare, J Gunnarsson” senast den 4/4-2013. Ansökan skickar du till info@enoem.se

Vid frågor kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.