Teknisk Säljare

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända svenska varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget omsätter cirka 75 mkr. För mer information om företaget se www.bendiro.se

Rekrytering Avslutad

 Till Falkenberg söker vi nu en Teknisk Säljare

Det blir din huvudsakliga uppgift att utveckla de befintliga kundrelationerna. Du kommer utgöra länken mellan kundens behov och den tekniska lösningen. I rollen samarbetar du ofta med både med försäljnings-, produktions- och tekniksidan. I arbetsuppgifterna ingår att behandla kundförfrågningar, ta fram offerter och göra affärer. Du kommer även ta ett ansvar för försäljnings- och marknadsföringsmaterial samt kundaktiviteter.

Vi tror du har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och att detta gett dig en god teknisk förståelse. Förmodligen har du en teknisk utbildningsbakgrund och ett starkt intresse för affärer och teknik. Du behärskar svenska och engelska. Kan du tyska är det meriterande, även övriga språkkunskaper är av intresse.

Som person är du nyfiken, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter en positiv inställning, god arbetsstruktur och förmågan att driva flera parallella arbetsuppgifter. Med öppet sinnelag och en god förmåga att hitta lösningar skapar du förutsättningar för ett ”bra flyt” inom företaget och hos våra kunder, vilket är en viktig drivkraft.

Är du utåtriktad, nyfiken och tekniskt intresserad? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en spännande bransch med många interna och externa kontaktytor. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi ser fram emot din ansökan märkt ”teknisk säljare” ställd till info@enoem.se. Urval sker löpande. Frågor kring tjänsterna besvaras av Andreas Nilsson: 0701-460 391 eller Carin Mossberger: 0701-460 390.