Teknisk Säljare

RAM Nordic erbjuder monteringslösningar för en stor mängd olika applikationer och branscher samt till industrikunder för montering av t.ex. laptops, kommunikations- och navigationsutrustning etc. Round-A-Mount Technologies patenterade kulledsbaserade modulsystem kan kombineras till skräddarsydda lösningar som möter extrema krav på användarvänlighet, tillförlitlighet och vibrationsdämpning. Ingen annan tillverkare erbjuder ett lika brett sortiment. RAM Nordic har ensamrätt på nordiska marknaden sedan 2001. Se mer: www.ram-mount.se

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en Teknisk Säljare.

Din huvuduppgift är att stärka befintliga kundrelationer och etablera nya, både på kort- och lång sikt.  Kunden kan vara en yrkesmässig användare, tillverkare eller underleverantör. Du ser lösningar på montageproblem i olika sammanhang och arbetar tillsammans med kunden fram en lösning. Som utställare på industrimässor representerar du företaget och produkterna.

Vi tror att erfarenhet av försäljning mot fordonsindustrin eller OEM kunder är en stor fördel. Troligtvis är din kontakt hos kunden idag kvalificerad inköpare. Erfarenhet av projektarbete är meriterande och du har en teknisk utbildningsbakgrund. Du kommunicerar obehindrat på svenska samt på engelska med tillverkaren i USA. Finska är en fördel, ytterligare kunskaper i de nordiska språken är en merit.

Som person har du ett stort teknikintresse, är affärsmässig och övertygande. Du är kommunikativ och flexibel vilket krävs då du möter personer med olika specialkompetenser. Du tar initiativ och fattar beslut självständigt och fullföljer dina åtaganden på ett målmedvetet sätt. Tjänsten är direkt underställda VD och innebär 60-80 resdagar/år inom Skandinavien.

Vill du arbeta med en starkt efterfrågad produkt under frihet och ansvar? I så fall skickar du en ansökan märkt teknisk säljare till info@enoem.se senast den 25/5-14. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.