Teknisk Säljare

 

Gustavsberg Rörsystem AB har skapat, utvecklat och producerat avloppssystem, MA- System® och tryckrörssystem, VRS-System ® sedan 1947. Produktprogrammet innefattar även brunnar, spygatter, lätta betäckningar och handpumpar. Kombinationen av välutvecklade system och bolagets kompetensorganisation tillsammans med snabba och säkra leveranser innebär att vi kan guida dig till lösningar som gör skillnad. Huvudkontoret finns i Halmstad med produktion och centrallager med ca 18 anställda och omsättning runt 120 miljoner. Läs mer på www.gustavsberg-ror.se

Till Halmstad söker vi nu en Teknisk säljare

Vi kan erbjuda en tjänst med ett varierat arbetsinnehåll som omfattar både strategiska och operativa arbetsuppgifter inom försäljningsområdet. En stor del av tjänsten är att aktivt skapa och utveckla relationerna med nya och befintliga kunder. För att lyckas med det behöver du träffa och påverka personer på flera olika nivåer vilket kräver analys, planering och framförhållning.

Tjänsten kräver din närvaro på fältet då det är där vi tror tillväxten skapas. Dina kontaktytor på marknaden är allt från installatörer och grossister till entreprenörer och föreskrivande led. I kundens ögon är systemkunskap och förmågan att se möjligheter tydliga mervärden. Detta utmanar ditt logiska tänkande, problemlösningsförmåga och tekniska kunnande.

Uppföljning och rapportering är en naturlig del, vilket utgör grunden för utvecklingen framåt. Din överblick av och förståelse för olika intressenters påverkan i försäljningsprocessen är avgörande för hur väl du kommer att lyckas. På sikt kommer denna person spela en central roll i försäljningsplaneringen. Administrativa arbetsuppgifter kring de system som avser stödja försäljningen och marknadsföringen ingår likaså. Du rapporterar till försäljningschefen och VD.

Vi tror du har erfarenhet av relationsskapande försäljning inom B2B. Du har jobbat med teknisk och/eller rådgivande försäljning med goda resultat. Du har ett intresse för problemlösning och troligtvis en utbildningsbakgrund inom det byggtekniska området. Branschspecifik kunskap eller praktisk erfarenhet är en merit.

Som person är du drivande, kreativ och framåtblickande. Samtidigt tar du dig tid att följa upp och analysera för att få en djupare förståelse. Du trivs i mötet med människor då du är kommunikativ, prestigelös och anpassningsbar. Till dina drivkrafter hör att hitta lösningar och se möjligheter tillsammans med kunder och dina kollegor i en platt, kompetent och engagerad organisation.

Låter det spännande? Vi kan erbjuda en intressant och variationsrik tjänst i ett företag som präglas av samarbete, engagemang och delaktighet. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 6/5. Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701- 460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

Ansök nu