Teknisk Säljsupport

Sundqvist Components AB förädlar ett brett sortiment av polymera material från hela världen genom stansning. Med sin kundnära produktutveckling och sitt professionella tjänsteutbud levererar Sundqvist lösningar som möter högt ställda krav på tekniska prestanda och design. Våra kunder återfinns bland de största varumärkena och industrierna i Norden. NMC är ett internationellt företag inom utveckling, produktion och marknadsföring av polymera material. Globalt omsätter NMC 201 miljoner Euro och har 1200 medarbetare. Huvudkontoret finns i Eyenatten, Belgien. För mer information se www.nmc.se

Rekryteringen avslutad

Med placering i Malmö söker vi nu en medarbetare till Teknisk säljsupport

Du kommer att arbeta i ett Team för Tekniskt säljsupport (TS). Arbetsuppgiften är huvudsakligen att skapa underlag för såväl offert som produktionsdokumentation i nära samarbete med sälj/marknad och produktion. Rollen är samordningen mellan kunderna och produktionen, du kommer även ha ett stort ansvar för produktimplementeringen i produktionen. Med tiden kommer du spela en viktig roll i framtagningen av nya lösningar till kunderna.

Vi ser gärna att det finns en teknisk utbildningsbakgrund på gymnasie- eller högskolenivå samt goda kunskaper i engelska. Erfarenhet och anställning inom produktion, produktionsmiljö från tillverkande företag är meriterande. Du har erfarenhet av Excel från tidigare tjänster eller studier. Har du dessutom kunskap om polymera material är det en fördel.

Som person har du ett brett teknikintresse, är nyfiken och lösningsorienterad. Du är engagerad, noggrann och vill lära dig nya saker. Samtidigt som du är självgående och ansvarstagande arbetar du gärna projektorienterat.

Är du intresserad av att utvecklas tillsammans med oss, utveckla nya produkter och skapa framtida trygga affärer? Vi fram emot din ansökan senast den 1/2-15 märkt ”Teknisk säljsupport”. Ansökan skickar du till info@enoem.se

Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.