Teknisk support

 

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, ångdusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget i vår egna fabrik i Halmstad som nu omfattar 20.000 kvadratmeter tillverkningsyta. För mer information se: www.tylo.se

Nu söker vi en person inom Teknisk support till vår after sales avdelning

Eftermarknadsservice är en viktig och varumärkesbyggande funktion i företaget. Kunden förväntar en snabb och effektiv problemlösning. Det kommer att bli din huvuduppgift att hantera tekniska frågor, service- och reklamationsärenden mot svenska och utländska återförsäljare och konsumenter.

Tjänsten innebär stor variation och du arbetar både självständigt och i team. Du hanterar flera ärenden samtidigt och har många kontaktytor. En viktig del internt är att bidra till produkt- och serviceförbättringar.

Vi tror du har en teknisk utbildningsbakgrund inom el/elektronik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter sedan tidigare. Kanske har du förvärvat delar av din tekniska kompetens från ett praktiskt arbete med tekniska produkter. Har du erfarenhet av styrsystem är det en fördel. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Du är en van datoranvändare. Kunskaper i Auto CAD eller Solid Works är meriterande.

Som person är du en samarbetsinriktad problemlösare. Du är kommunikativ, strukturerad och trivs med ett högt arbetstempo. Service för dig är effektiv problemlösning kombinerat med ett positivt och professionellt bemötande. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Är du intresserad av att arbeta med kundsupport i en internationell miljö? Vi erbjuder ett varierat arbete med internationella kontaktytor. Vi ser fram emot din ansökan snarast urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu