Tekniska säljare

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt genom intensiv forskning och utveckling. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända svenska varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och omsätter cirka 70 MSEK. För mer information om företaget se www.bendiro.se

Rekryteringen Avslutad

Till Falkenberg söker vi nu två nya medarbetare:

Teknisk innesäljare

Det blir din huvudsakliga uppgift att utveckla de befintliga kundrelationerna. Du kommer utgöra länken mellan kundens behov och den tekniska lösningen. I rollen samarbetar du ofta med både med försäljnings-, produktions- och tekniksidan. I arbetsuppgifterna ingår att behandla kundförfrågningar, ta fram offerter och beräkna marknadspriser. Du kommer även ta ett ansvar för försäljnings- och marknadsföringsmaterial samt kundaktiviteter.

Vi tror du har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och att detta gett dig en god teknisk förståelse. Förmodligen har du en teknisk utbildningsbakgrund och ett starkt intresse för affärer och teknik. Du behärskar svenska och engelska, övriga språk meriterande.

Som person är du nyfiken, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter en positiv inställning, god arbetsstruktur och förmågan att driva flera parallella arbetsuppgifter. Med öppet sinnelag och en god förmåga att hitta lösningar skapar du förutsättningar för ett ”bra flyt” inom företaget och hos våra kunder, vilket är en viktig drivkraft.

Teknisk affärsutvecklare

Målet är att bredda och utveckla företagets kundbas genom att identifiera och etablera nya kundrelationer. Inom ramen för ditt arbete kommer du vara inblandad i hela processen från en första kontakt till att förstå kundens behov och omsätta dem till en kundanpassad lösning. Du arbetar tätt tillsammans med det övriga försäljningsteamet, tekniksidan och produktionsorganisationen.

Den vi söker har några års erfarenhet av teknisk försäljning och långa försäljningscykler, kanske även ett upparbetat kontaktnät. För att lyckas i rollen tror vi det krävs att du kan bedöma marknadspotential samt har förmågan att se nya möjligheter men även tekniska begränsningar. Kanske har du ett förflutet som konstruktör eller produktionstekniker.

Du har en teknisk utbildning eller annan relevant inriktning och ett stort intresse för teknik. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, övriga språk är meriterande.

Som person är du driven, kontaktsökande och ihärdig. Vi värderar samarbete högt och förmågan att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är lösningsfokuserad och har ett långsiktigt perspektiv på affärsutveckling.

Känner du igen dig i någon av beskrivningarna kan vi erbjuda stimulerande utmaningar och ett positivt arbetsklimat inom ett ledande företag. Du kommer att arbeta med ett brett spektra av kunder inom en mängd olika branscher vilket är en utmaning och en källa till ständig utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan snarast märkt ”teknisk innesäljare” alternativt ”teknisk affärsutvecklare” ställd till info@enoem.se Frågor kring tjänsterna besvaras av Andreas Nilsson: 0701-460 391 eller Carin Mossberger: 0701-460 390. Intervjuer kommer att hållas under vecka 34.