Terminalchef

Schenker AB

Vi erbjuder jobb i en miljö där laganda och trivsel är viktiga faktorer.

Rekrytering avslutad

Schenker AB

Schenker AB erbjuder allt från landtransporter och internationella sjö- och flygfrakter, till konsulttjänster och lager och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. Schenker AB ingår i Deutsche Bahn AG:s transport- och logistikdivision. För mer information gå in på www.schenker.se

Där leder och utvecklar du verksamheten tillsammans med ett 2o-tal medarbetare. Med hög kostnadseffektivitet och kvalitet driver du arbetet framåt för att nå uppsatta mål. Du ingår i distriktets ledningsgrupp och är samordningsansvarig.

Du är en tydlig ledare som coachar, inspirerar och fattar beslut. Du har förmåga att tänka och agera affärsmässigt och är en driven förhandlare. Din arbetstid är förlagd till dagtid – men terminalverksamheten pågår dygnet runt. Du har förmodligen eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Erfarenhet från branschen eller produktionsledet är en fördel. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Har du kunskaper i engelska är det meriterande.

Vi är ett gott gäng som hoppas du vill bli vår nya medarbetare!

Mer information om tjänsten får du på www.schenker.se/Om företaget/

Lediga tjänster. Din ansökan märkt ”Terminalchef Schenker” skickar du till info@enoem.se eller ENoEM Rekrytering, Box 407, 301 09 Halmstad.

Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger, tel 0701–460 390. Urval sker fortlöpande.