Testledare

Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för verksamheter som hanterar ett stort antal nycklar. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 100 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta och välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har egen produktion av våra produkter, allt från mekaniska till elektroniska lösningar. Vi har huvudkontor i Halmstad och är drygt 60 medarbetare. För mer information om företaget se: www.swedlock.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Testledare

Är du genuint teknikintresserad och har erfarenhet av att testa komplexa system? Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll där du får ansvaret för att skapa och utveckla Swedlocks testrutiner. Du kommer att få stor frihet att själv välja tekniska lösningar och metoder.

Testledare kommer vara inblandad i hela produktcykeln från koncept, design, produktion, underhåll och kvalitetsfrågor. Den digitala nyckellösningen vi bygger utvecklas av en intern utvecklingsavdelning som du kommer att bli en del av. Avdelningen består av både fullstack- och embeddedutvecklare.

Vi tror du har några års erfarenhet av funktionstestning och automatiserade tester för olika produkter. Programmeringskunskaper i skriptspråk t.ex Python är meriterande liksom erfarenhet av automatiserade bygg- och testverktyg. Erfarenhet av ett agilt arbetssätt är en fördel.

Du är en person som har förmågan att se användarens perspektiv och förstå hur produkten eller funktionen kommer upplevas ute hos slutkund. Du har en relevant teknisk högskoleutbildning, gärna inom data, mekatronik eller elektronik, eller gedigen erfarenhet inom produkttest. Goda kunskaper i svenska och engelska är önskvärt.

Som person kombinerar du ditt genuina teknikintresse med förmågan att strukturera, förvalta och förhålla dig till rutiner och skapa processer. Du drivs av att få fördjupa dig i varierad teknik, teknisk problemlösning och att skapa strukturer. Ordning och reda är avgörande för att lyckas i rollen tillsammans med initiativkraft och samarbetsförmåga.

Vi kan erbjuda dig en flexibel och prestigelös arbetsplats. Swedlock är ett relativt litet företag där alla känner alla. Trivsel på arbetsplatsen är viktigt för oss, med allt från bra förmåner till möjlighet att arbeta hemma.

Är du intresserad av att leda och bygga upp Swedlocks testverksamhet? Tveka inte att höra av dig. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!