Testingenjör

Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för verksamheter som hanterar ett stort antal nycklar. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 100 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta och välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har egen produktion av våra produkter, allt från mekaniska till elektroniska lösningar. Vi har huvudkontor i Halmstad och är drygt 60 medarbetare. För mer information om företaget se: www.swedlock.se

Nu söker vi en Testingenjör

Är du teknikintresserad och vill utvecklas inom testning? Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll där du får skapa och utveckla testrutiner.

Testingenjören kommer vara inblandad i hela produktcykeln från koncept, design, produktion, underhåll och kvalitetsfrågor. Den digitala nyckellösningen utvecklas av en intern utvecklingsavdelning som du kommer att bli en del av.

Troligtvis har du arbetat med funktionstestning och automatiserade tester tidigare. Kunskaper i programmering samt erfarenhet av automatiserade bygg- och testverktyg är en fördel.

Som person som har du förmågan att förstå användaren och förstå hur Swedlocks system kommer upplevas ute hos slutkund. Du har en relevant utbildning och gärna erfarenhet inom produkttestning. Goda kunskaper i svenska och engelska är önskvärt.

Som person kombinerar du ditt teknikintresse med förmågan att strukturera och skapa processer. Du drivs av att få fördjupa dig i teknik, teknisk problemlösning och att skapa strukturer. Ordning och reda är avgörande för att lyckas i rollen tillsammans med initiativkraft och samarbetsförmåga.

Vi kan erbjuda dig en flexibel och prestigelös arbetsplats där du kommer att få en stor frihet att själv planera och lägga upp ditt arbete. Swedlock är ett företag där medarbetarnas trivsel värderas högt.

Är du intresserad av att arbeta med testning? Tveka inte att höra av dig. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!