Testledare

 

Phoniro är ett svenskt bolag med en internationell agenda. Vi är 75 anställda och omsätter drygt 140 MSEK och är idag en marknadsledande leverantör av välfärds­teknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet. Ett område i stark tillväxt när allt fler blir äldre och vi måste hitta nya vägar för att säkra välfärden. Phoniro möjliggör en värdigare och tryggare ålderdom för fler. Phoniro Care är namnet på den gemensamma Cloud plattformen för Phoniros alla vård- och omsorgslösningar och inkluderar digital nyckelhantering, tid- och insatsuppföljning, larmsystem och e-tillsyn. Närmare 200 kommuner och privata vård- och omsorgsbolag i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Holland använder Phoniros lösningar idag. Våra kontor finns i Halmstad, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Luleå, Danmark och Holland. För mer information om företaget se: www.phoniro.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en:

Testledare

Phoniro erbjuder framtidens IT-stöd för vård och omsorg som spänner över allt från kraftfulla molntjänster och back-end system till mobilappar och hårdvara. Utvecklingsteamet består av drygt 20 personer med kompetenser inom test, mekanik, elektronik, drift, interaktionsdesign samt mjukvaru­utveckling på flera olika plattformar.

Vi söker en testledare, som även är med i det dagliga arbetet, för att säkerställa utvecklingen av våra appar och webbaserade system, där databaser, webb-, och molntjänster (Azure) är naturliga delar av systemlösningen. Vi utvecklar kontinuerligt våra testmetoder för att nå effektivitet och kvalitet i framtagande av nya produkter och underhållet av befintliga. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Leda och organisera testarbetet
  • Underhålla och utveckla testmetoder
  • Utveckla den automatiska testningen av kod
  • Genomföra egna produkttester
  • Funktionsansvar för testgruppen

Vi tror du har en gedigen bakgrund inom testning av produkter med högt teknikinnehåll. Att arbeta med att ta fram automatiska tester av den framtagna koden är en naturlig del i arbetsuppgifterna.  Det är meriterande om du har erfarenhet inom objektorienterad programmering och av testsystemet JIRA.

Personen vi söker är kommunikativ, noggrann, processorienterad och tycker om att arbeta i team. Förmågan att leda tillsammans med bred teknisk kunskap är en förutsättning för att lyckas i rollen. Resor mellan våra kontor eller till våra partners kan förekomma.

Välkommen till en riktigt spännande roll, ett gott team, och ett bolag som gör skillnad, på riktigt!

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Ansök nu