Textiltryckare och Uppackare profilkläder

 

SIKAB är totalleverantör inom yrkes- och profilkläder, skor samt personligt skydd. Vi jobbar med helhetslösningar för företagsprofilering och har ett brett sortiment av alla ledande fabrikat på marknaden. Vi omsätter ca 55 miljoner och är 14 anställda. För mer information om företaget se: www.sikab.nuMed placering i Hisings Backa söker vi nu en medarbetare till:

Vi söker Textiltryckare och Uppackare till våra profilkläder

Du kommer att arbeta med att trycka kundspecifika textiltryck på stora delar av sortimentet. Arbetet kräver både effektivitet och noggrannhet. I dina arbetsuppgifter ingår även att packa upp profilkläder som kommer till butiken, truckkörning på lagret samt budleveranser ut till kunder.

Vi tror du har några års arbetslivserfarenhet, gymnasiekompetens, samt goda kunskaper i svenska samt körkort B.

För denna tjänst värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är en lojal och ansvarskännande person som värdesätter ordning och reda. Du har en positiv attityd, utpräglad servicekänsla, är samarbetsinriktad och noggrann. Du trivs med ett varierat arbetsinnehåll och ett högt tempo. Arbetsuppgifterna innebär att du både arbetar självständigt och i team.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig ett självständigt, ansvarfullt arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 21/1. Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

Ansök nu