Projektsäljare

 

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och vi har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK. För information om företaget se www.gerdmans.se

Vi söker en Projektsäljare

Det blir din huvuduppgift att skapa långsiktiga och lönsamma affärer mot projekt- och kedjekunder. Du söker självständigt upp affärerna, bokar dina besök och ansvarar för hela försäljningsprocessen fram till leverans och uppföljning.

Försäljingen sker ofta i projektform vilket kräver planering och helhetssyn. Mot kedjekunder tar du i vissa fall fram unika koncept för att förenkla samarbetet ytterligare. Kunden ska uppleva en röd tråd, enkelhet och professionalism i samarbetet med dig. Kunderna ställer höga krav på din förmåga att förstå deras behov, presentera lösningar och hålla samman projekten.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av relationsbyggande B2B försäljning. Förhandling och avtalsskrivning har varit inslag i dina tidigare tjänster. Du trivs med att ta helhetsansvar och driva olika aktiviteter mot ett slutdatum tillsammans med dina kollegor. Kunskaper i ergonomi samt en känsla för färg och form är en fördel. Du har ett tekniskt intresse och ett praktiskt handlag. Vana av att läsa ritningar är en klar fördel.

Som person är du lyhörd, duktig på att analysera kundernas behov och komma med smarta lösningar. Du har självförtroendet att göra affärer, komma till avslut och leda projekt. Långsiktighet, ett strukturerat arbetssätt och effektivitet är kännetecknande för dig. Att skapa affärer och nå resultat med nöjda kunder är starka drivkrafter.

Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 5/3. Tjänsten är placerad i Markaryd och antalet resdagar är begränsat. För mer information om tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu