Tjänstesäljare

Datahalland grundades 1972 och är idag ett expansivt IT-företag som marknadsför och levererar behovsanpassat verksamhetsstöd i form av IT. Vi är idag 33 anställda och arbetar inom Systemteknik, Driftslösningar, Systemutveckling samt Utbildning. För mer information om företaget se: www.datahalland.se

Rekryteringen Avslutad

Vi växer och söker nu en Tjänstesäljare till Halmstad

Efterfrågan på tjänstebaserade drift- & supportlösningar ökar stadigt. För att möta denna söker vi en driven säljare med erfarenhet från avancerad tjänsteförsäljning, gärna inom IT, som älskar att göra affärer och vågar knyta kontakter.

Vi kräver ett gediget kunnande inom försäljning, god analysförmåga, stor kännedom om företagande och utveckling med hjälp av IT.

I säljportföljen finns, paketerade driftslösningar, ett gäng hungriga konsulter med erfarenhet, gott renommé, hög kompetens som brinner för att utveckla och effektivisera våra kunder.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan senast den 20/6 märkt ”Tjänstesäljare, Datahalland” ställd till info@enoem.se . Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.