Trafikchef

GN Transport är en nischaktör inom transportbranschen med fokus på högkvalitativa transporter mellan Frankrike och Sverige. GN-koncernen är ett av Halmstads största logistikföretag med en omsättning på mer än 500 miljoner och fler än 100 anställda. Förutom i Halmstad har GN verksamheter i Stockholm, Luxemburg och Paris. GN är privatägt, firade 30 års jubileum 2016 och de ambitiösa tillväxtplanerna har infriats. Nu är fokus att bygga en stark organisation för att även fortsatt kunna leverera en hög kvalitet till kunderna. GN tillför mervärden för sina kunder genom högkvalitativa, kostnadseffektiva och moderna logistiktjänster. Idag använder mer än 1500 företag GN:s tjänster och antalet nya kunder växer för varje månad. Läs gärna mer på: http://www.gntransport.se/

Med placering i Halmstad söker vi nu en Trafikchef

Är du en engagerande ledare med ett starkt intresse för logistik och trafikledning? Med en företagskultur som sätter medarbetaren i centrum skapas ett positivt och engagerat företagsklimat och en affärsmässighet som ger en långsiktig lönsamhet. GN Transport är ett företag med familjär anda!Viktigaste framgångsfaktorn är att GN håller det som lovats.

Trafikchefen har det övergripande ansvaret för planering av export-, import- och inrikestrafiken vilket innebär många interna och externa kontaktytor. I det dagliga har du kontakt med kollegor och medarbetare i Sverige, Frankrike och Luxemburg.

Direkt underställd VD fördelar och samordnar du transportuppdrag på fordon och förare samt externa samarbetspartners. För att ditt team ska nå framgång krävs lyhördhet, engagemang och problemlösningsförmåga.

I rollen ingår kundansvar för import- och exportkunder vilket innebär att GN levererar transporttjänster med hög kvalitet. Du förhandlar såväl dagligen som långsiktigt med företagets godkända externa åkerier samt har befogenheter att lämna priser till kunder, köpa och sälja transporter samt sätta upp ny trafik tillsammans med säljarna. Samtidigt ansvarar du för dokumentation och registrering i transportplaneringsystemet samt att kvalitets- och miljömål efterlevs.

Ledarskapet är en viktig del av rollen när det gäller att fördela arbete och resurser på bästa sätt samt lösa oväntade problem. Vi tror du har en likande roll idag och har en gedigen branscherfarenhet. Du behärskar engelska och svenska, ytterligare språk är meriterande. Vi värderar dina erfarenheter högre än din utbildningsbakgrund.

Som person är du en naturlig ledare. Du har förmågan att motivera, engagera och skapa laganda. Du drivs av nöjda kunder och att lyckas som ett team.

Känner du igen dig i beskrivningen kan du vara personen vi söker. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701–460390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/8.