Trafikledare

Mantum är en partner som ständigt söker nya lösningar för att förenkla din vardag inom logistik, transport, lager och entreprenad. Allt levererat med ett starkt personligt engagemang och stor entreprenörsanda. Ett nära och öppet samarbete skapar förutsättningar för nya idéer och lösningar som skapar effektivitet och värde för dig och din verksamhet. Idag är vi ett av Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. Vi erbjuder en lång rad av tjänster inom bygg- och anläggningssektorn, miljö- och återvinning samt godstransporter – allt från lokal till internationell transport, spedition, lagertjänster, tulltjänster, tredjepartslogistik, specialtransporter och distribution. Alla väl miljöanpassade. För mer information se: www.mantum.se

Nu söker vi två Transportledare

Har du ett starkt intresse för transportplanering och drivs av att lyckas tillsammans med andra? Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka med ytterligare medarbetare. Nu söker vi dig som vill utvecklas inom transportledning. Vi kan erbjuda en utmanande tjänst i ett litet, engagerat och samarbetsinriktat team.

I huvudsak har du ansvar för transportbokningar men även för att söka och planera returfrakter. Du jobbar tätt tillsammans dina kollegor för att hitta lönsamma affärer och de bästa transportlösningarna för kunden.

Jobbet innebär många kontaktytor med kunder, chaufförer och samarbetspartners. Du tar emot kundorders per telefon och mail, planerar och bokar transporter samt optimerar fördelningen av gods på bilarna.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, helst som transportledare, bildirigerare, chaufför eller liknande. Du och har ett starkt intresse för logistik och spedition. Tjänsten kräver lägst gymnasiekompetens. Utbildning inom logistik eller transportplanering är en fördel. Du behärskar svenska och engelska samt har körkort B.

Som person är du serviceinriktad och trivs med ett varierat arbetsinnehåll. Vi värderar en positiv och prestigelös inställning. Vi letar efter en person som är lösningsorienterad, målinriktad och har god samarbetsförmåga.

Känner du igen dig? -då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 14/12. Urval sker löpande.