Trainee

GN Transport är en nischaktör inom transportbranschen med fokus på högkvalitativa transporter mellan Frankrike och Sverige. GN-koncernen är ett av Halmstads största logistikföretag med en omsättning på mer än 500 miljoner och fler än 100 anställda. Förutom i Halmstad har GN verksamheter i Stockholm, Luxemburg och Paris. GN är privatägt, firade 30 års jubileum 2016 och de ambitiösa tillväxtplanerna har infriats. Nu är fokus att bygga en stark organisation för att även fortsatt kunna leverera en hög kvalitet till kunderna. GN tillför mervärden för sina kunder genom högkvalitativa, kostnadseffektiva och moderna logistiktjänster. Idag använder mer än 1500 företag GN:s tjänster och antalet nya kunder växer för varje månad. Läs gärna mer på: http://www.gntransport.se/

Nu söker vi en Trainee

Är du en driven och nyfiken person som vill utvecklas inom internationell logistikverksamhet? Vi kan erbjuda en unik traineetjänst där du efter cirka ett halvår ges möjlighet att fortsätta din anställning på dotterbolaget i Luxemburg. Bolaget består av ett mångkulturellt team under svensk ledning. GN hjälper dig med boende och andra praktiska detaljer i samband med flytten.

Initialt kommer du få en introduktion och inblick i viktiga delar av verksamheten såsom trafikledning, customer service, terminal och transportdirigering på huvudkontoret i Halmstad. Därefter placeras du i Luxemburg och börjar därefter gå i den riktning som passar dig och bolaget bäst.

Vi tror du har en högre utbildning inom logistik och/eller ekonomi. Gärna med en internationell inriktning kombinerat med ett språkintresse. Rollen kräver goda kunskaper i engelska, kan du franska eller ytterligare språk är det en fördel.

Som person är du utåtriktad, nyfiken och modig. Kanske väntar du på möjligheten att få komma ut i Europa för att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Du välkomnar utmaningar och drivs av att få möjligheten att utvecklas inom logistikbranschen, möta nya kulturer och utveckla dina språkkunskaper.

Är du i början av din karriär och är intresserad av en unik möjlighet att utvecklas inom internationell logistik? Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391. Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/8.